Sallad Niçoise med Gnocchi Pops Tomat Mozzarella
INGREDIENSER
- 1 gnocchi
- 2 tomater, hackade
- 100 g gröna bönor, skivade i mindre bitar
- 3 sardellfileer, hackade
- 1 hårdkokt ägg, hackat
- 20 g svarta oliver
- 20 g kapris
- 50 g tonfisk
- extra jungfruolja
- salt
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna. Lägg i gnocchin och bryn den i ca. 5 minuter på medium värme, rör om lite då och då för en jämn gyllene yta. Lägg resterande ingredienser i en skål, blanda i gnocchin och smaksätt med salt och olja.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 gnocchi
- 2 tomater, hackade
- 100 g gröna bönor, skivade i mindre bitar
- 3 sardellfileer, hackade
- 1 hårdkokt ägg, hackat
- 20 g svarta oliver
- 20 g kapris
- 50 g tonfisk
- - extra jungfruolja
- - salt
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna. Lägg i gnocchin och bryn den i ca. 5 minuter på medium värme, rör om lite då och då för en jämn gyllene yta. Lägg resterande ingredienser i en skål, blanda i gnocchin och smaksätt med salt och olja.