Gnocchi Scamorza

  • Cooking time 3
  • Cooking difficulty Lätt

Gnocchi Scamorza

  • Cooking time 3
  • Cooking difficulty Lätt
Gnocchi Scamorza

INGREDIENSER

  • 500 g Rana Gnocchi
  • 500 g Romanesco eller broccoli
  • 1 färsk chili
  • 150 g Scamorza-ost, eller annan grillvänlig ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk smör
  • Salt och peppar efter smak
  • Olivolja

BEREDNING

Skär romanesco i små buketter och hacka vitlöken och chilin. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt romanesco, vitlök och chili och stek i 5–7 minuter tills romanescon är lätt krispig men fortfarande mjukt. Ta ut grönsakerna från pannan och lägg dem åt sidan.

Grilla sedan osten i torr panna, lägg tillsammans med romanescon. Sänke sedan värmen och häll i din din gnocchi till samma panna och stek tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Tillsätt smör till pannan och låt det smälta och blanda sedan samman ingredienserna. 



INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 500 g Rana Gnocchi
  • 500 g Romanesco eller broccoli
  • 1 färsk chili
  • 150 g Scamorza-ost, eller annan grillvänlig ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk smör
  • - Salt och peppar efter smak
  • - Olivolja

BEREDNING

Skär romanesco i små buketter och hacka vitlöken och chilin. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt romanesco, vitlök och chili och stek i 5–7 minuter tills romanescon är lätt krispig men fortfarande mjukt. Ta ut grönsakerna från pannan och lägg dem åt sidan.

Grilla sedan osten i torr panna, lägg tillsammans med romanescon. Sänke sedan värmen och häll i din din gnocchi till samma panna och stek tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Tillsätt smör till pannan och låt det smälta och blanda sedan samman ingredienserna.