SE-ricetta_GnocchettiSorrentina-M.jpg

GNOCCHETTI SORRENTINA

  • 5
  • Lätt

GNOCCHETTI SORRENTINA

  • 5
  • Lätt
GNOCCHETTI SORRENTINA
SE-ricetta_GnocchettiSorrentina-D.jpg

INGREDIENSER

  • 2 förpackningar RANA Gnocchetti
  • 5 dl passerade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g mozzarella
  • 30 g riven Parmigiano Reggiano
  • 2 tsk torkad basilika
  • Några basilikakvistar att dekorera med
  • Olivolja, Extra Virgin
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och tillsätt sedan passerade tomater, torkad basilika och salt. Värm ugnen till 230°C. Låt under tiden saltat vatten koka upp i en kastrull och tillsätt därefter Gnochetti enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom ett durkslag.

Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 2 förpackningar RANA Gnocchetti
  • 5 dl passerade tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g mozzarella
  • 30 g riven Parmigiano Reggiano
  • 2 tsk torkad basilika
  • - Några basilikakvistar att dekorera med
  • - Olivolja, Extra Virgin
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och tillsätt sedan passerade tomater, torkad basilika och salt. Värm ugnen till 230°C. Låt under tiden saltat vatten koka upp i en kastrull och tillsätt därefter Gnochetti enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom ett durkslag.

Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!