Gnocchi SORRENTINA

INGREDIENSER
- 2 förpackningar RANA Gnocchetti
- 5 dl passerade tomater
- 1 vitlöksklyfta
- 150 g mozzarella
- 30 g riven Parmigiano Reggiano
- 2 tsk torkad basilika
- Några basilikakvistar att dekorera med
- Olivolja, Extra Virgin
- Salt & Peppar
BEREDNING
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och tillsätt sedan passerade tomater, torkad basilika och salt. Värm ugnen till 230°C. Låt under tiden saltat vatten koka upp i en kastrull och tillsätt därefter Gnochetti enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom ett durkslag.
Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!
Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 2 förpackningar RANA Gnocchetti
- 5 dl passerade tomater
- 1 vitlöksklyfta
- 150 g mozzarella
- 30 g riven Parmigiano Reggiano
- 2 tsk torkad basilika
- - Några basilikakvistar att dekorera med
- - Olivolja, Extra Virgin
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och tillsätt sedan passerade tomater, torkad basilika och salt. Värm ugnen till 230°C. Låt under tiden saltat vatten koka upp i en kastrull och tillsätt därefter Gnochetti enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom ett durkslag.
Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!
Häll Gnochetti i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen, riv mozzarellan och tryck ner den i såsen, toppa därefter med Parmigiano Reggiano. Gratinera Gnochetti i c: a 10–15 minuter tills den fått fin färg och osten är ordentligt smält och ”trådig”. Garnera med några färska basilika kvistar. Buon Appetito!