I VÅRT DNA

Vi har alltid haft en klar uppfattning om vad vi vill göra, varje dag:

gå framtiden till mötes.

Vårt familjeöverhuvud, signor Giovanni, har gett oss modet att förnya, och just det har nu blivit traditionen vi vill föra vidare som företag. Vi gör det under förutsättningen att vår pasta får innehålla inte bara den bästa fyllningen, utan också den livskraft som vi lägger ner för att laga en middag för vänner.

VI ÄR EN FAMILJ HANTVERKARE ...

...MED TILLGÅNG TILL ETT STORT KÖK!

VI ÄR EN FAMILJ HANTVERKARE ...

...MED TILLGÅNG TILL ETT STORT KÖK!

VI ÄR EN FAMILJ HANTVERKARE ...

Precis som Signor Giovanni gjorde när han samlade femton personer i sitt allra första laboratorium för att skapa handgjorda tortellini, ligger produkternas kvalitet idag i kreativiteten, smaken och skickligheten hos våra medarbetare.

...MED TILLGÅNG TILL ETT STORT KÖK!

För att ge form åt våra idéer måste vi ständigt tänka om och uppdatera produktionsprocesserna, i de flesta fall genom att uppfinna maskiner som ännu inte finns, från design ända fram till den tekniska utvecklingen. Vi är mycket stolta över detta synsett som gör oss unika! Denna metod är en oändlig väg mot en excellens, som inte är en fast ankomstpunkt men en livsstil och en arbetsmetod som möjliggörs tack vare den otroliga passion som förenar alla de människor som arbetar - i vilken roll det än må vara - i vår pastafabrik.

I VÅRA TANKAR

ÄR VI DE FÖRSTA SOM SMAKAR

Vi producerar hundratals recept i våra fabriker men vi har ännu inte hittat vår favorit!

Ingenting glädjer oss mer än mat: att förbereda den med passion, smaka på den om och om igen för att skapa nya recept som tillfredsställer alla smaker i världen.

REDO FÖR ALL DET DU HAR I TANKARNA

För att skapa produkter som alltmer närmar sig människors behov lyssnar vi ständigt, hungriga efter åsikter och önskemål från dem som tar oss till bords. Detta driver oss att utforska nya smakvägar varje dag.

SMAKEN AV ATT VÄLJA

Ingredienserna är vår mest värdefulla tillgång, jämlike med de människor som utgör vår utökade familj. Vi väljer, analyserar och smakar alla våra råvaror en efter en för att garantera dess kvalitet och typiska egenskaper.

Vi lagar själva de ordentligt utvalda grönsakerna. Vi använder hela ostformar. Vi har alltid bara valt kött i hela bitar. Därför att, som signor Giovanni säger, "jag lägger ingenting i mina produkter som jag inte skulle ge till mina barnbarn".

MYCKET MER ÄN EN KVALITETSKONTROLL, ETT SMAKPROV.

Varje ingrediens vi använder provsmakas först innan den knådas och tillagas i produktionen. Det är en förpliktelse som vi respekterar för att garantera kvaliteten på våra produkter personligen och i främsta led.

FÄRSKHETEN KAN INTE VÄNTA

För att säkerställa färskheten av våra produkter försöker vi minimera löptiden som går från ankomst till användning av ingredienserna.

GÖRA ÄR ATT VETA

Färsk pasta är ett föränderligt livsmedel; den förblir aldrig densamma eftersom den utvecklar olika elasticitet, konsistens och fuktighet.

Det är våra pastaexperter som upptäcker och förstår dessa skillnader. De genomför kontinuerliga justeringar på maskinerna för att hantera degen med den noggrannhet och anpassningsförmåga som krävs.

VI BLIR KVALITETSTOKIGA

Att göra den sista produktkontrollen, innan den förs till pastöriseringsprocessen, är kokexperten, en person vars jobb är att kontrollera hur pastan beter sig under och efter tillagningen. Han tar en liten mängd pasta från transportbanden, kokar den och provsmakar direkt vid sitt bord, monterat på hjul. Sedan förflyttar han sig till nästa linje för kontroll ... en resa med exakta och läckra stopp!

Det återstår endast en sista gest för att göra våra produkter ännu godare: tillaga dem för dem man älskar. Låt oss göra det tillsammans!

Upptäck recepten