Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad
20
Lätt
Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad
20
Lätt
Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad
INGREDIENSER
1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
100gskalade valnötter
50 gextra jungfru olivolja
30gsmör
20gParmigiano Reggiano parmesanost
20gselleri skuren i strimlor samt selleriblad
salt och peppar efter behov
BEREDNING
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.