Potatis gnocchi med tomat, spenat, basilika och Parmigiano Reggiano parmesanost
40
Lätt
Potatis gnocchi med tomat, spenat, basilika och Parmigiano Reggiano parmesanost
40
Lätt
Potatis gnocchi med tomat, spenat, basilika och Parmigiano Reggiano parmesanost
INGREDIENSER
1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
150g Körsbärstomater
400gSpenat
1Vitlöksklyfta
1Smörklick några
Basilikablad
Grönsaksbuljong efter behov
Parmigiano Reggiano parmesanost efter behov
BEREDNING
Börja med att rensa spenaten, skölj bladen noggrant under rinnande kallt vatten och skär dem sedan i strimlor. Skölj även körsbärstomaterna och skär dem i fyra klyftor.
Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Börja med att rensa spenaten, skölj bladen noggrant under rinnande kallt vatten och skär dem sedan i strimlor. Skölj även körsbärstomaterna och skär dem i fyra klyftor.
Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.