Potatis gnocchi med tomat, spenat, basilika och Parmigiano Reggiano parmesanost
            INGREDIENSER
- 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
 - 150 g Körsbärstomater
 - 400 g Spenat
 - 1 Vitlöksklyfta
 - 1 Smörklick några
 - Basilikablad
 - Grönsaksbuljong efter behov
 - Parmigiano Reggiano parmesanost efter behov
 
BEREDNING
Börja med att rensa spenaten, skölj bladen noggrant under rinnande kallt vatten och skär dem sedan i strimlor. Skölj även körsbärstomaterna och skär dem i fyra klyftor.
Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
        Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
        portioner
    
    
        -
        
        +
    
- 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
 - 150 g Körsbärstomater
 - 400 g Spenat
 - 1 Vitlöksklyfta
 - 1 Smörklick några
 - - Basilikablad
 - - Grönsaksbuljong efter behov
 - - Parmigiano Reggiano parmesanost efter behov
 
BEREDNING
Börja med att rensa spenaten, skölj bladen noggrant under rinnande kallt vatten och skär dem sedan i strimlor. Skölj även körsbärstomaterna och skär dem i fyra klyftor.
Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
    Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll extra jungfru olivolja i en stekpanna tillsammans med en vitlöksklyfta och låt bryna. När vitlöken har fått en gyllenbrun färg tillsätt körsbärstomater och spenat och låt puttra på låg värme i ca 5 minuter.
Plocka ur vitlöken från stekpannan och späd med grönsaksbuljongen och låt allt fortsätta sjuda någon ytterligare minut.
När Gnocchi är färdigkokta, häll av vattnet genom durkslag och sautera dem sedan i stekpannan tillsammans med körsbärstomaterna och spenaten där även en smörklick och basilika tillsatts. Servera med riklig riven Parmigiano Reggiano parmesanost.