Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.