Potatis gnocchi ALLA SORRENTINA
![](https://rana-cdn.thron.com/delivery/public/image/rana/34f09bda-a2a4-43c8-b4dd-dd038abf6c03/gg3i3t/std/0x0/RICETTE-FRDesktop-1920x800.jpg)
INGREDIENSER
- 2 förpackningar Potatis gnocchi Giovanni Rana
- 1 l passerad tomat
- 1 vitlöksklyfta
- 350 g mozzarella, skuren i tärningar
- 50 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- basilika
- salt efter behov
BEREDNING
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 2 förpackningar Potatis gnocchi Giovanni Rana
- 1 l passerad tomat
- 1 vitlöksklyfta
- 350 g mozzarella, skuren i tärningar
- 50 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- - basilika
- - salt efter behov
BEREDNING
Tillaga såsen genom att fräsa en vitlöksklyfta i lite olja och sedan tillsätta passerad tomat, basilika och salt.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.
Förvärm ugnen till 200°C. Under tiden, låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet genom durkslag.
Häll Gnocchi i en ugnsform, tillsätt tomatsåsen och riven Parmigiano Reggiano parmesanost.
Häll slutligen ner mozzarellatärningarna och några basilikablad.
Ugnsbaka dessa Gnocchi alla sorrentina i grilläge i 5 minuter i 250°C. Ta ut dem ur ugnen och servera dem varma och med osten ordentligt smält och ”trådig”.