1 förpackning Tortelloni Fetaost & oliver Giovanni Rana
6 msk extra jungfru olivolja
15 g sköljd kapris
4svarta urkärnade och hackade oliver
4hackade soltorkade tomater
18g hackad persilja
8 hackade ansjovisfiléer
1 tsk torkad oregano
salt och peppar efter behov
BEREDNING
Blanda kapris, oliver, soltorkade tomater, persilja, ansjovis, oregano och extra jungfru olivolja i en stor skål. Krydda med peppar men tillsätt inte salt eftersom grönsakerna redan är salta.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Häll ner Tortelloni i skålen och blanda. Tillsätt även lite kokvatten för att späda såsen om så behövs. Servera.
Blanda kapris, oliver, soltorkade tomater, persilja, ansjovis, oregano och extra jungfru olivolja i en stor skål. Krydda med peppar men tillsätt inte salt eftersom grönsakerna redan är salta.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Häll ner Tortelloni i skålen och blanda. Tillsätt även lite kokvatten för att späda såsen om så behövs. Servera.