Tortelloni Ricotta & Spenat med grönsakssås och salvia
10
Lätt
Tortelloni Ricotta & Spenat med grönsakssås och salvia
10
Lätt
Tortelloni Ricotta & Spenat med grönsakssås och salvia
INGREDIENSER
1förpackning Tortelloni Ricotta & Spenat Giovanni Rana
50gsmör
1 vitlöksklyfta
50gmorötter
50gpumpa
50gselleri
50glök
chilipeppar
2 salviablad
Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
salt efter behov
BEREDNING
Börja med att skära alla grönsaker i tärningar och finhacka även löken.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.
Börja med att skära alla grönsaker i tärningar och finhacka även löken.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.
Pröva även...
Tortelloni Spenat & ricotta med äpple och salsiccia-korv