PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
megamenu_back
Fylld Färsk Pasta
Färsk Gnocchi
Färsk Pasta
Färska pastasåser
Enportionsrätter Lasagne
Se Alla Produkter
megamenu_back
Hur vi arbetar
Priser och utmärkelser
That's my Italy
Vår historia
Våra principer
megamenu_back
Traditionellt
I säsong
Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor
10
Lätt
Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor
10
Lätt
Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor
INGREDIENSER
1
förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
250
g
Poplarchampinjon, rensad och skivad
60
g
smör
30
g
Parmigiano Reggiano parmesanost
20
g
Tryffelpatè eller Tryffelflingor
timjan
salt och peppar efter behov
BEREDNING
Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.
Ravioli Karljohansvamp
INGREDIENSER
portioner
-
+
1
förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
250
g
Poplarchampinjon, rensad och skivad
60
g
smör
30
g
Parmigiano Reggiano parmesanost
20
g
Tryffelpatè eller Tryffelflingor
-
timjan
-
salt och peppar efter behov
Ravioli Karljohansvamp
5-10
Svamp
Tryffel
traditionellt
i glada vänners lag
BEREDNING
Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.
Pröva även...
FETTUCCINI med karljohansvamp och mascarpone
15
Lätt
Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan
10
Lätt
Upptäck alla recept