Tortellini med parmaskinka, valnötter och timjan

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Tortellini med parmaskinka, valnötter och timjan

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Tortellini med parmaskinka, valnötter och timjan

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 110 g grovskuren skinka
  • 100 g hackade valnötter
  • 55 g smör
  • 2 blad timjan
  • Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.

Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 110 g grovskuren skinka
  • 100 g hackade valnötter
  • 55 g smör
  • 2 blad timjan
  • - Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.

Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.