Parmesan korgar med Gnocchi pops 4 ostar, champignonmousse och spenat
20
Lätt
Parmesan korgar med Gnocchi pops 4 ostar, champignonmousse och spenat
20
Lätt
Parmesan korgar med Gnocchi pops 4 ostar, champignonmousse och spenat
INGREDIENSER
1paket ostfylld gnocchi
120griven parmesanost
spenatblad
extra jungfruolja
salt
130gchampinjoner
100gmozzarella
persilja
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Smält en handfull av parmesanost i en non-stick stekpanna tills det börjar bubbla. Häll den smälta osten över en form, t.ex. skål eller kopp, och forma försiktigt till önskad skålform med hjälp av händerna. Låt svalna och stelna. Rengör svampen, skär i små bitar och bryn dem några minuter i en liten kastrull tillsammans med lite olja. Skär mozzarellan i små kuber och lägg dem i en hög, smal bunke. Tillsätt svampen och persiljan och mixa till en skummad mousse med en handmixer. Häll moussen i ostskålarna. Lägg sedan i gnocchin och toppa med några spenatblad. Servera!
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Smält en handfull av parmesanost i en non-stick stekpanna tills det börjar bubbla. Häll den smälta osten över en form, t.ex. skål eller kopp, och forma försiktigt till önskad skålform med hjälp av händerna. Låt svalna och stelna. Rengör svampen, skär i små bitar och bryn dem några minuter i en liten kastrull tillsammans med lite olja. Skär mozzarellan i små kuber och lägg dem i en hög, smal bunke. Tillsätt svampen och persiljan och mixa till en skummad mousse med en handmixer. Häll moussen i ostskålarna. Lägg sedan i gnocchin och toppa med några spenatblad. Servera!