Tortelloni Ricotta & Spenat
Traditionellt

Tortelloni Ricotta & Spenat

Redan vid första tuggan lär du känna igen konsistensen och doften av färsk bladspenat, såväl som sötman från ricottan. En perfekt harmoni.

  • 2 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 274 KALORIER per 100g
  • Recept med burfria ägg
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Upptäck den färska pasta revolutionen
  • En ny generation av fyllningar. så krämiga, så rikliga
  • Har aldrig varit så god

INGREDIENSER

Fyllning 53%: spenat 26%, ricotta 23% (vassle, mjölk, salt), vegetabilisk fiber, grädde, ströbröd (mjukt vetemjöl, vatten, salt, jäst), solrosolja, mascarpone-ost, Parmigiano Reggiano ost, smör, vasslepulver, stärkelse, salt, naturliga aromer (innehåller mjölk, vete och korn), socker, vitlök.

Pasta 47%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

Producerad i en fabrik som även hanterar kräftdjur, fisk, nötter, selleri och blötdjur.

Allergener: Se ingredienser i fetstil

 

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1147 kJ / 274 kcal
  • Fett
    11g
    Mättade
    5.8g
  • Kolhydrater
    33g
    Socker
    4.1g
  • Proteiner
    9g
  • Salt
    1.4g