SE-Tortelloni-ricotta-e-spinaci.png
Traditionellt

Tortelloni Ricotta & Spenat

Redan vid första tuggan lär du känna igen konsistensen och doften av färsk bladspenat, såväl som sötman från ricottan. En perfekt harmoni.

  • 2 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 260 KALORIER per 100g
  • Recept med burfria ägg
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Upptäck den färska pasta revolutionen
  • En ny generation av fyllningar. så krämiga, så rikliga
  • Har aldrig varit så god

INGREDIENSER

Fyllning 53%: ricotta 39% (vassle, mjölk, salt), spenat 20%, vasslepulver, solrosolja, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), mascarpone-ost, vegetabiliska fibrer (majs, potatis), stärkelse, potatisflingor, vitlök, salt, naturliga aromer (innehåller mjölk och vete), muskotnöt.



Pasta 47%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

För allergener: se ingredienser markerade med fetstil.

Producerad i en fabrik som även hanterar nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, sojabönor och selleri.

 

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1095 kJ / 260 kcal
  • Fett
    8.1g
    Mättade
    2.6g
  • Kolhydrater
    36g
    Socker
    4.8g
  • Proteiner
    9.6g
  • Salt
    1g
  • Fibers
    2.5g