ricotta-spinaci.png
Tradizionali

RAVIOLI RICOTTA & SPINACHI

Rana ravioli med krämig fyllning av ricotta- och spenat. Vår allra mest älskade produkt. En läcker delikatess som kombinerar traditionell italiensk äggpasta med en härligt krämig fyllning av ricotta och spenat som rundas av med Parmigiano Reggiano D.O.P

  • 3 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 239 KALORIER per 100g
  • Vi vill att du ska veta att vi använder färska ägg från höns som utfodras med en strikt vegetabilisk kost utan syntetiska färgämnen till vår pasta
  • Vi använder aldrig konserveringsmedel, härdade fetter, GMO-ingredienser eller konstgjorda färg- och smakämnen

INGREDIENSER

Fyllning 58%: ricotta-ost 40% (vassle, mjölk, salt), spenat 15%, mascarponeost, vasslepulver (från mjölk), grädde, Parmigiano Reggiano-ost SUB*, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), solrosolja, salt, naturliga aromer, vete fiber, vitlök. 



Pasta 42%: vetemjöl, ägg 30%, durumvete semolina. *SUB: Skyddad ursprungsbeteckning.



ALLERGENER: se ingredienser markerade med fetstil.

Kan innehålla spår av nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, senap, sojabönor, selleri.

 

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1001 kJ / 239 kcal
  • Fett
    9.9g
    Mättade
    4.8g
  • Kolhydrater
    26g
    Socker
    5.9g
  • Proteiner
    9.2g
  • Salt
    1g
  • Fibers
    4.9g