Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan
10
Lätt
Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan
10
Lätt
Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan
INGREDIENSER
1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
110 g grovskuren skinka
100ghackade valnötter
55gsmör
2blad timjan
Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
salt och peppar efter behov
BEREDNING
Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.
Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.