Ravioli 4 Ostar med karamelliserade päron, hasselnötter och timjan
15
Lätt
Ravioli 4 Ostar med karamelliserade päron, hasselnötter och timjan
15
Lätt
Ravioli 4 Ostar med karamelliserade päron, hasselnötter och timjan
INGREDIENSER
1 förpackning Ravioli 4 Ostar Giovanni Rana
70 gsmör
40gfarinsocker
1 skivat päron
1 krossad vitlöksklyfta
36 g flagad hasselnöt
2 blad timjan
salt och peppar efter behov
BEREDNING
Smält smöret i en stor traktörpanna på medelhög värme. Tillsätt päron och strö över socker. Låt sjuda utan att röra om i 2-3 minuter tills ytan blir gyllenbrun. Vänd på varje päronskiva och låt sjuda tills ytan blir gyllenbrun. Krydda med malen svartpeppar och håll allt varmt.
I en annan panna smält det återstående smöret med 1 vitlöksklyfta i 1 minut. Tillsätt hälften av mängden hasselnötter och 1 timjanblad och låt sjuda i 2 minuter.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten.
Tillsätt Ravioli och de karamelliserade päronen i pannan med hasselnötterna och rör försiktigt.Tillsätt lite av kokvattnet för att späda såsen om så behövs.
Garnera med återstående mängd hasselnötter och timjan. Krydda med malen svartpeppar efter smak.
Smält smöret i en stor traktörpanna på medelhög värme. Tillsätt päron och strö över socker. Låt sjuda utan att röra om i 2-3 minuter tills ytan blir gyllenbrun. Vänd på varje päronskiva och låt sjuda tills ytan blir gyllenbrun. Krydda med malen svartpeppar och håll allt varmt.
I en annan panna smält det återstående smöret med 1 vitlöksklyfta i 1 minut. Tillsätt hälften av mängden hasselnötter och 1 timjanblad och låt sjuda i 2 minuter.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten.
Tillsätt Ravioli och de karamelliserade päronen i pannan med hasselnötterna och rör försiktigt.Tillsätt lite av kokvattnet för att späda såsen om så behövs.
Garnera med återstående mängd hasselnötter och timjan. Krydda med malen svartpeppar efter smak.