Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med smör och salvia
INGREDIENSER
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 2 msk smör
- 3 salviablad, finstrimlade finriven
- Parmigiano Reggiano parmesanost
- 4 tunna skivor lufttorkad skinka
- 4 bitar rostad baguette
- salt och peppar efter behov
BEREDNING
Koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av pastan al dente.
Värm smör och salvia i en bred traktörpanna på medelhög värme tills smöret har smält.
Tillsätt Tortellini, Parmigiano Reggiano parmesanost och krydda med salt och peppar efter smak.
Förbered brödkrutongerna med den lufttorkade skinkan.
Servera Tortellini med krutongerna vid sidan av.
Värm smör och salvia i en bred traktörpanna på medelhög värme tills smöret har smält.
Tillsätt Tortellini, Parmigiano Reggiano parmesanost och krydda med salt och peppar efter smak.
Förbered brödkrutongerna med den lufttorkade skinkan.
Servera Tortellini med krutongerna vid sidan av.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 2 msk smör
- 3 salviablad, finstrimlade finriven
- - Parmigiano Reggiano parmesanost
- 4 tunna skivor lufttorkad skinka
- 4 bitar rostad baguette
- - salt och peppar efter behov
BEREDNING
Koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av pastan al dente.
Värm smör och salvia i en bred traktörpanna på medelhög värme tills smöret har smält.
Tillsätt Tortellini, Parmigiano Reggiano parmesanost och krydda med salt och peppar efter smak.
Förbered brödkrutongerna med den lufttorkade skinkan.
Servera Tortellini med krutongerna vid sidan av.
Värm smör och salvia i en bred traktörpanna på medelhög värme tills smöret har smält.
Tillsätt Tortellini, Parmigiano Reggiano parmesanost och krydda med salt och peppar efter smak.
Förbered brödkrutongerna med den lufttorkade skinkan.
Servera Tortellini med krutongerna vid sidan av.