PESTOBURGARE

  • 15
  • Lätt

PESTOBURGARE

  • 15
  • Lätt
PESTOBURGARE

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Pesto Utan Vitlök Giovanni Rana
  • 500 g nötfärs
  • 4 skivor provolone-ost
  • 4 hamburgare
  • 8 skivor bröd
  • 1 halv skivad röd lök
  • basilikablad
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Förvärm en stekpanna eller en grill på medelhög-hög värme.  Blanda köttfärsen med en tredjedel av Peston, salta och peppra efter smak i en stor skål och rör tills allt är väl blandat.

Dela den nyberedda blandningen i fyra burgare och grilla till önskad grad av tillagning, i 3-4 minuter per sida, lägg en skiva ost på varje burgare under de sista 2-3 minuterna av grillning. 

Rosta brödet på grillen och pensla med återstående pesto.   Avslutningsvis lägg en ostburgare, en skiva röd lök och några basilikablad på var brödskiva. Täck med den andra brödskivan.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Pesto Utan Vitlök Giovanni Rana
  • 500 g nötfärs
  • 4 skivor provolone-ost
  • 4 hamburgare
  • 8 skivor bröd
  • 1 halv skivad röd lök
  • - basilikablad
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Förvärm en stekpanna eller en grill på medelhög-hög värme.  Blanda köttfärsen med en tredjedel av Peston, salta och peppra efter smak i en stor skål och rör tills allt är väl blandat.

Dela den nyberedda blandningen i fyra burgare och grilla till önskad grad av tillagning, i 3-4 minuter per sida, lägg en skiva ost på varje burgare under de sista 2-3 minuterna av grillning. 

Rosta brödet på grillen och pensla med återstående pesto.   Avslutningsvis lägg en ostburgare, en skiva röd lök och några basilikablad på var brödskiva. Täck med den andra brödskivan.