Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg
20
Lätt
Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg
20
Lätt
Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg
INGREDIENSER
1paket spenat och mozzarella gnocchi
4hårdkokta vaktelägg
200griven Pecorinoost
sallad
100ggrädde
extra jungfruolja
salt och peppar
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad.
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad.