GNOCCHI MED SALSICCIA, FÄNKÅL, BABYSPENAT & CITRON
5
Lätt
GNOCCHI MED SALSICCIA, FÄNKÅL, BABYSPENAT & CITRON
5
Lätt
GNOCCHI MED SALSICCIA, FÄNKÅL, BABYSPENAT & CITRON
INGREDIENSER
1förpackning Potatisgnocchi 500g RANA
240gfärsk salsiccia
2msk Olivolja, Extra Virgin
1schalottenlök
1fänkål, tärnad
1vitlöksklyfta, krossad
2tsk vinäger eller citronsaft
400gtomatsås
2tsk torkad oregano
100gbabyspenat för dekoration
Parmigiano Reggiano och citronzest som dekoration
Salt & peppar
BEREDNING
Skär upp salsiccian och ta bort skinnet. Värm upp oljan i en stor kastrull, tryck ut små bullar ur salsiccian och stek tillsammans med schalotten, fänkål och vitlök, stek tills den är gyllenbrun.
Sprinkla över citronsaften eller vinägern. Tillsätt tomatsås med 1 dl vatten och oregano. Minska något på värmen och låt sjuda i 15 mintuter, på låg värme och krydda efter smak. Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Blanda Gnocchi i såsen tillsammans med spenatbladen och servera den sedan på tallrik, strö över lite riven Parmigiano Reggiano, citronzest och nymalen peppar.
Skär upp salsiccian och ta bort skinnet. Värm upp oljan i en stor kastrull, tryck ut små bullar ur salsiccian och stek tillsammans med schalotten, fänkål och vitlök, stek tills den är gyllenbrun.
Sprinkla över citronsaften eller vinägern. Tillsätt tomatsås med 1 dl vatten och oregano. Minska något på värmen och låt sjuda i 15 mintuter, på låg värme och krydda efter smak. Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Blanda Gnocchi i såsen tillsammans med spenatbladen och servera den sedan på tallrik, strö över lite riven Parmigiano Reggiano, citronzest och nymalen peppar.