Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.
Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.