SE-Ravioli-Funghi-Porcini.png
Traditionellt

Ravioli Karljohansvamp

Låt svampen få förhöja smakupplevelsen i varje tugga.
Svampen har tillagats i våra kök på Giovanni Ranas unika sätt. Det garanterar vi.

  • 3 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 250 KALORIER per 100g
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Endast med naturliga smakämnen
  • Utan smakförstärkare

INGREDIENSER

Fyllning 60%: ricotta (vassle, mjölk, salt), karljohansvamp 16% (Boletus edulis och besläktade svampsorter), ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), torkade champinjoner 9% (Agaricus bisporus), vegetabiliska fibrer (majs, potatis), solrosolja, vasslepulver, lök, mozzarellaost, mascarpone-ost, vitt vin, persilja, potatisflingor, laktos, stärkelse, naturliga aromer (innehåller mjölk, vete och korn), salt, vitlök.



Pasta 40%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.



För allergener: se ingredienser markerade med fetstil.

Producerad i en fabrik som även hanterar nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, sojabönor och selleri.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1048 kJ / 250 kcal
  • Fett
    8.4g
    Mättade
    2.4g
  • Kolhydrater
    32g
    Socker
    5.7g
  • Proteiner
    8.7g
  • Salt
    1.1g
  • Fibers
    5.5g