Ravioli Karljohansvamp
Traditionellt

Ravioli Karljohansvamp

Låt svampen få förhöja smakupplevelsen i varje tugga.
Svampen har tillagats i våra kök på Giovanni Ranas unika sätt. Det garanterar vi.

  • 3 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 265 KALORIER per 100g
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Endast med naturliga smakämnen
  • Utan smakförstärkare

INGREDIENSER

Fyllning 52%: soppar (och besläktade svampsorter) 15%, vegetabilisk fiber, ricotta (vassle, mjölk, salt), torkade champinjoner (Agaricus bisporus) 9%, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), mozzarellaost, mascarponeost, stärkelse, solrosolja, lök, vasslepulver, vitt vin, naturliga aromer (innehåller mjölk,  korn och vete), salt, persilja, laktos, vitlökspulver,

skummjölkspulver, svartpeppar.

Pasta 48%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

Producerad i en fabrik som även hanterar kräftdjur, fisk, nötter, selleri och blötdjur.

Allergener: Se ingredienser i fetstil

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1116 kJ / 265 kcal
  • Fett
    6.6g
    Mättade
    2.4g
  • Kolhydrater
    41g
    Socker
    4g
  • Proteiner
    8.5g
  • Salt
    1.3g