Låt svampen få förhöja smakupplevelsen i varje tugga.
Svampen har tillagats i våra kök på Giovanni Ranas unika sätt. Det garanterar vi.
Fyllning 60%: ricotta (vassle, mjölk, salt), karljohansvamp 16% (Boletus edulis och besläktade svampsorter), ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), torkade champinjoner 9% (Agaricus bisporus), vegetabiliska fibrer (majs, potatis), solrosolja, vasslepulver, lök, mozzarellaost, mascarpone-ost, vitt vin, persilja, potatisflingor, laktos, stärkelse, naturliga aromer (innehåller mjölk, vete och korn), salt, vitlök.
Pasta 40%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.
För allergener: se ingredienser markerade med fetstil.
Producerad i en fabrik som även hanterar nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, sojabönor och selleri.