carbonara.png
Pastasås

Carbonara

En traditionell Italiensk carbonarasås gjord på färska ägg, Pecorino och rökt bacon som sedan avslutas med svartpeppar för härlig hetta.

  • 5 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 200 KALORIER per 100g

Det traditionella Italienska carbonarasåsen gjord på färska ägg, peccorinoost och rökt bacon som sedan avslutas med svartpppar för hälrig hetta. 

INGREDIENSER

Vatten, äggula 21%, rökt bacon 15% (griskött, salt, naturliga aromer), solrosolja, Pecorino Romano-fårost SUB** 4%, riven ost, salt, naturlig arom, gurkmeja, stärkelse, svartpeppar. *SUB: Skyddad ursprungsbeteckning. 

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    357KJ/86kcal
  • Fett
    6.5g
    Mättade
    1.1g
  • Kolhydrater
    4.3g
    Socker
    3.8g
  • Proteiner
    1.3g
  • Salt
    1.1g