Vardagsgnocchi med små gröna ärtor
INGREDIENSER
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med Prosciutto
- 3 morötter
- 150 g ärtor
- 1 zucchini
- 60 g riven parmesanost
- 30 g smör
- Salt & peppar
BEREDNING
Blanchera ärtorna i lättsaltat vatten. Rengör grönsakerna och skär dem i stavar. Blanchera även dessa i lättsaltat vatten, låt rinna av och stek dem sedan i en panna med olja eller smör. Smält smöret i en separat panna och tillsätt gnocchin. Stek på medelvärme, vänd ofta, i cirka 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun. Servera gnocchin tillsammans med de lättkokta grönsakerna och toppa generöst med riven parmesanost.
Varsågod!
Varsågod!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med Prosciutto
- 3 morötter
- 150 g ärtor
- 1 zucchini
- 60 g riven parmesanost
- 30 g smör
- - Salt & peppar
BEREDNING
Blanchera ärtorna i lättsaltat vatten. Rengör grönsakerna och skär dem i stavar. Blanchera även dessa i lättsaltat vatten, låt rinna av och stek dem sedan i en panna med olja eller smör. Smält smöret i en separat panna och tillsätt gnocchin. Stek på medelvärme, vänd ofta, i cirka 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun. Servera gnocchin tillsammans med de lättkokta grönsakerna och toppa generöst med riven parmesanost.
Varsågod!
Varsågod!