Vardagsgnocchi med små gröna ärtor

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Vardagsgnocchi med små gröna ärtor

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Vardagsgnocchi med små gröna ärtor

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Fylld Gnocchi med Prosciutto
  • 3 morötter
  • 150 g ärtor
  • 1 zucchini
  • 60 g riven parmesanost
  • 30 g smör
  • Salt & peppar

BEREDNING

Blanchera ärtorna i lättsaltat vatten. Rengör grönsakerna och skär dem i stavar. Blanchera även dessa i lättsaltat vatten, låt rinna av och stek dem sedan i en panna med olja eller smör. Smält smöret i en separat panna och tillsätt gnocchin. Stek på medelvärme, vänd ofta, i cirka 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun. Servera gnocchin tillsammans med de lättkokta grönsakerna och toppa generöst med riven parmesanost. 

Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Fylld Gnocchi med Prosciutto
  • 3 morötter
  • 150 g ärtor
  • 1 zucchini
  • 60 g riven parmesanost
  • 30 g smör
  • - Salt & peppar

BEREDNING

Blanchera ärtorna i lättsaltat vatten. Rengör grönsakerna och skär dem i stavar. Blanchera även dessa i lättsaltat vatten, låt rinna av och stek dem sedan i en panna med olja eller smör. Smält smöret i en separat panna och tillsätt gnocchin. Stek på medelvärme, vänd ofta, i cirka 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun. Servera gnocchin tillsammans med de lättkokta grönsakerna och toppa generöst med riven parmesanost. 

Varsågod!