Tomat- och mozzarellafylld ravioli med färska tomater, burrata och balsamvinägersås
INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana tomat- och mozzarellafylld ravioli
- 2 stora tomater (färska och skivade)
- 1 burrata
- 3 msk balsamvinäger
- 1 msk honung
- 3 msk olivolja
- Salt och peppar efter smak
- Färsk basilika (till garnering)
BEREDNING
Skiva tomaterna och lägg dem på ett serveringsfat.
I en liten kastrull, värm balsamvinägern och honungen på medelhög värme. Låt sjuda i några minuter tills såsen reducerats och tjocknat något. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan. Lägg den kokta raviolin över de skivade tomaterna på serveringsfatet.
Riv burrata i bitar och fördela över raviolin och tomaterna.
Ringla över balsamvinägersåsen och olivoljan ovanpå burratan.
Krydda med salt och peppar
Garnera med färska basilikablad.
Varsågod!
I en liten kastrull, värm balsamvinägern och honungen på medelhög värme. Låt sjuda i några minuter tills såsen reducerats och tjocknat något. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan. Lägg den kokta raviolin över de skivade tomaterna på serveringsfatet.
Riv burrata i bitar och fördela över raviolin och tomaterna.
Ringla över balsamvinägersåsen och olivoljan ovanpå burratan.
Krydda med salt och peppar
Garnera med färska basilikablad.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana tomat- och mozzarellafylld ravioli
- 2 stora tomater (färska och skivade)
- 1 burrata
- 3 msk balsamvinäger
- 1 msk honung
- 3 msk olivolja
- - Salt och peppar efter smak
- - Färsk basilika (till garnering)
BEREDNING
Skiva tomaterna och lägg dem på ett serveringsfat.
I en liten kastrull, värm balsamvinägern och honungen på medelhög värme. Låt sjuda i några minuter tills såsen reducerats och tjocknat något. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan. Lägg den kokta raviolin över de skivade tomaterna på serveringsfatet.
Riv burrata i bitar och fördela över raviolin och tomaterna.
Ringla över balsamvinägersåsen och olivoljan ovanpå burratan.
Krydda med salt och peppar
Garnera med färska basilikablad.
Varsågod!
I en liten kastrull, värm balsamvinägern och honungen på medelhög värme. Låt sjuda i några minuter tills såsen reducerats och tjocknat något. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan. Lägg den kokta raviolin över de skivade tomaterna på serveringsfatet.
Riv burrata i bitar och fördela över raviolin och tomaterna.
Ringla över balsamvinägersåsen och olivoljan ovanpå burratan.
Krydda med salt och peppar
Garnera med färska basilikablad.
Varsågod!