Tomat & Mozzarella ravioli med körsbärstomater och svarta oliver

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Tomat & Mozzarella ravioli med körsbärstomater och svarta oliver

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Tomat & Mozzarella ravioli med körsbärstomater och svarta oliver

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli av valfri sort
  • 250 g körsbärstomater
  • 50 g svarta oliver
  • Extra-virgin olivolja
  • Några färska basilikablad
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta och skär körsbärstomaterna på mitten. Finhacka de svarta oliverna och lägg dem åt sidan. 
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli av valfri sort
  • 250 g körsbärstomater
  • 50 g svarta oliver
  • - Extra-virgin olivolja
  • - Några färska basilikablad
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta och skär körsbärstomaterna på mitten. Finhacka de svarta oliverna och lägg dem åt sidan. 
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!