Rosmarinkyckling med fylld gnocchi och primörer

  • Cooking time 20
  • Cooking difficulty Medelsvårt

Rosmarinkyckling med fylld gnocchi och primörer

  • Cooking time 20
  • Cooking difficulty Medelsvårt
Rosmarinkyckling med fylld gnocchi och primörer

INGREDIENSER

  • 1 paket Rana Fylld Gnocchi tomat & mozzarella
  • 10 hela grillade sparris
  • 1 rödlök
  • 8 baby morötter
  • 50 g olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • Rosmarin & eller timjan
  • Salt & peppar

BEREDNING

Skala sparris, morötter och rödlök. Koka sparris och morötter i lättsaltat vatten, häll av vattnet och stek dem sedan tillsammans med skivad lök i en panna med olja eller smör tills de får en gyllene yta. Krydda kycklingbrösten och bryn dem på båda sidor i en panna på hög värme. Tillaga klart i ugnen i c:a10  minuter vid 180°C, tillsätt vitlök och rosmarin. Hetta upp en matsked smör i en panna och tillaga gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen. Servera den stekta gnocchin med grönsakerna och kycklingen, garnera med färsk timjan eller rosmarin. 

Varsågod! 

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 paket Rana Fylld Gnocchi tomat & mozzarella
  • 10 hela grillade sparris
  • 1 rödlök
  • 8 baby morötter
  • 50 g olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • - Rosmarin & eller timjan
  • - Salt & peppar

BEREDNING

Skala sparris, morötter och rödlök. Koka sparris och morötter i lättsaltat vatten, häll av vattnet och stek dem sedan tillsammans med skivad lök i en panna med olja eller smör tills de får en gyllene yta. Krydda kycklingbrösten och bryn dem på båda sidor i en panna på hög värme. Tillaga klart i ugnen i c:a10  minuter vid 180°C, tillsätt vitlök och rosmarin. Hetta upp en matsked smör i en panna och tillaga gnocchin enligt anvisningarna på förpackningen. Servera den stekta gnocchin med grönsakerna och kycklingen, garnera med färsk timjan eller rosmarin. 

Varsågod!