Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter
INGREDIENSER
- 1 förpackning Rökt lax och Mascarpone Ravioli
- 50 g smör
- 1 g saffran
- 30 g gräslök
- En näve färska spenatblad
- Salt och peppar och några hackade pistagenötter
BEREDNING
Smält smör med saffran och en droppe kokvatten i en stekpanna. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen. När raviolin är kokt, häll av dem, lägg dem i pannan och låt dem simma i saffrans smöret någon minut. Servera raviolin med färska spenatblad, en generös näve gräslök nymald svartpeppar och hackade pistagenötter.
Varsågod!
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rökt lax och Mascarpone Ravioli
- 50 g smör
- 1 g saffran
- 30 g gräslök
- - En näve färska spenatblad
- - Salt och peppar och några hackade pistagenötter
BEREDNING
Smält smör med saffran och en droppe kokvatten i en stekpanna. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen. När raviolin är kokt, häll av dem, lägg dem i pannan och låt dem simma i saffrans smöret någon minut. Servera raviolin med färska spenatblad, en generös näve gräslök nymald svartpeppar och hackade pistagenötter.
Varsågod!
Varsågod!