RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTAKRÄM, PAPRIKASTEKTA KIKÄRTOR & PERSILJA

INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikärtor
- 100 g ricottaost
- 25 g färsk persilja
- Extra virgin olivolja
- Paprikapulver
- Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikärtor
- 100 g ricottaost
- 25 g färsk persilja
- - Extra virgin olivolja
- - Paprikapulver
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!