Pesto Genovese ravioli med stekta kronärtskockor, & knaperstekt bacon

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Pesto Genovese ravioli med stekta kronärtskockor, & knaperstekt bacon

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Pesto Genovese ravioli med stekta kronärtskockor, & knaperstekt bacon

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • En burk kronärtskocka (hjärtan)
  • Neutral olja till stekning
  • 60 g skivat bacon
  • Extra virgin olivolja
  • Riven Pecorino Romano
  • Salt och peppar

BEREDNING

Skär kronärtskockan i små bitar .
Värm upp  olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper. 
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt. 
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • - En burk kronärtskocka (hjärtan)
  • - Neutral olja till stekning
  • 60 g skivat bacon
  • - Extra virgin olivolja
  • - Riven Pecorino Romano
  • - Salt och peppar

BEREDNING

Skär kronärtskockan i små bitar .
Värm upp  olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper. 
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt. 
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!