Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella

  • Cooking time 120
  • Cooking difficulty Medelsvårt

Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella

  • Cooking time 120
  • Cooking difficulty Medelsvårt
Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 msk olivolja
  • 3 kvistar färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 mozzarella
  • Nymald svartpeppar

BEREDNING

Värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Servera: Koka din Rana pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Fördela den kokta pastan på tallrikar. Lägg de konfiterade tomaterna över pastan.
Riv mozzarellan och placera ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med extra färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar. Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 msk olivolja
  • 3 kvistar färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 mozzarella
  • - Nymald svartpeppar

BEREDNING

Värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Servera: Koka din Rana pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Fördela den kokta pastan på tallrikar. Lägg de konfiterade tomaterna över pastan.
Riv mozzarellan och placera ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med extra färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar. Varsågod!