Krämig gnocchi bowl

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Krämig gnocchi bowl

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Krämig gnocchi bowl

INGREDIENSER

  • 1 förpackning med Fylld Gnocchi, skinka och mozzarella
  • 150 g bacon
  • 1 zucchini
  • 1 champinjoner
  • 1 dl grädde
  • 30 g smör
  • 20 g riven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 20 g persilja
  • Olja
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Börja med att rengöra svampen och skiva den tunt. Stek skivorna i olja tillsammans med salt, vitlök och persilja. Rengör zucchinin, skiva den och stek i en panna tills den får en gyllenbrun yta. Skär baconet i mindre bitar och stek det långsamt på låg värme tills det blir krispigt och gyllene. Smält en klick smör i en non-stick-panna och tillsätt gnocchin. Stek gnocchin på medelhög värme, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna, cirka 5 minuter. Värm grädden och rör ner den rivna parmesanen tills den smält. Lägg upp gnocchin tillsammans med svamp, zucchini och bacon på en tallrik, och ringla över såsen för en mjuk och len konsistens. Avsluta med att strö över persilja efter smak. 

Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning med Fylld Gnocchi, skinka och mozzarella
  • 150 g bacon
  • 1 zucchini
  • 1 champinjoner
  • 1 dl grädde
  • 30 g smör
  • 20 g riven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 20 g persilja
  • - Olja
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Börja med att rengöra svampen och skiva den tunt. Stek skivorna i olja tillsammans med salt, vitlök och persilja. Rengör zucchinin, skiva den och stek i en panna tills den får en gyllenbrun yta. Skär baconet i mindre bitar och stek det långsamt på låg värme tills det blir krispigt och gyllene. Smält en klick smör i en non-stick-panna och tillsätt gnocchin. Stek gnocchin på medelhög värme, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna, cirka 5 minuter. Värm grädden och rör ner den rivna parmesanen tills den smält. Lägg upp gnocchin tillsammans med svamp, zucchini och bacon på en tallrik, och ringla över såsen för en mjuk och len konsistens. Avsluta med att strö över persilja efter smak. 

Varsågod!