Grillad lax med fylld gnocchi och avocado

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Grillad lax med fylld gnocchi och avocado

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Grillad lax med fylld gnocchi och avocado

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat & mozzarella
  • 200 g grillad lax i skivor
  • 1 avokado
  • 1 rödlök
  • 1 färsk chilipeppar
  • 2 limefrukter
  • 30 g persilja
  • 30 g smör
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och skrapa ut fruktköttet med hjälp av en sked. Skär fruktköttet i  tärningar. Skala och hacka löken, hacka persiljan och skär den färska chilipepparn i tunna skivor. 
Krydda upp avokado, lök och persilja med  saften från en lime, salt och peppar. 
Stek laxskivorna i en stekpanna  på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter. 
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna. 
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.


Varsågod!

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat & mozzarella
  • 200 g grillad lax i skivor
  • 1 avokado
  • 1 rödlök
  • 1 färsk chilipeppar
  • 2 limefrukter
  • 30 g persilja
  • 30 g smör
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och skrapa ut fruktköttet med hjälp av en sked. Skär fruktköttet i  tärningar. Skala och hacka löken, hacka persiljan och skär den färska chilipepparn i tunna skivor. 
Krydda upp avokado, lök och persilja med  saften från en lime, salt och peppar. 
Stek laxskivorna i en stekpanna  på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter. 
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna. 
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.


Varsågod!