Grillad lax med fylld gnocchi och avocado
INGREDIENSER
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat & mozzarella
- 200 g grillad lax i skivor
- 1 avokado
- 1 rödlök
- 1 färsk chilipeppar
- 2 limefrukter
- 30 g persilja
- 30 g smör
- Salt & Peppar
BEREDNING
Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och skrapa ut fruktköttet med hjälp av en sked. Skär fruktköttet i tärningar. Skala och hacka löken, hacka persiljan och skär den färska chilipepparn i tunna skivor.
Krydda upp avokado, lök och persilja med saften från en lime, salt och peppar.
Stek laxskivorna i en stekpanna på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter.
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna.
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.
Varsågod!
Krydda upp avokado, lök och persilja med saften från en lime, salt och peppar.
Stek laxskivorna i en stekpanna på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter.
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna.
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.
Varsågod!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 1 förpackning Fylld Gnocchi med spenat & mozzarella
- 200 g grillad lax i skivor
- 1 avokado
- 1 rödlök
- 1 färsk chilipeppar
- 2 limefrukter
- 30 g persilja
- 30 g smör
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och skrapa ut fruktköttet med hjälp av en sked. Skär fruktköttet i tärningar. Skala och hacka löken, hacka persiljan och skär den färska chilipepparn i tunna skivor.
Krydda upp avokado, lök och persilja med saften från en lime, salt och peppar.
Stek laxskivorna i en stekpanna på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter.
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna.
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.
Varsågod!
Krydda upp avokado, lök och persilja med saften från en lime, salt och peppar.
Stek laxskivorna i en stekpanna på hög värme på båda sidor. Avsluta tillagningen i ugnen på 180° i 6 minuter.
Smält en klick smör i en non-stick panna och tillsätt den fyllda gnocchin. Stek på medelvärme i 5 minuter, vänd regelbundet, tills de är gyllenbruna.
Servera gnocchin med laxskivan och avokadosalladen och garnera med limeklyftor och persilja.
Varsågod!