Fylld gnocchi med somrig tzatziki och mynta

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

Fylld gnocchi med somrig tzatziki och mynta

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
Fylld gnocchi med somrig tzatziki och mynta

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Fylld Gnocchi tomat & mozzarella
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 gurka
  • 3 kvistar mynta
  • 4 vitlöksklyftor
  • saften från en halv citron
  • 1 tsk honung
  • extra virgin olivolja
  • Salt & Peppar

BEREDNING

För att göra tzatziki, börja med att tvätta, skala och riva gurkan. Pressa sedan gurkrivet genom en sil med hjälp av baksidan av en tesked för att avlägsna överflödig vätska. Blanda en skvätt olivolja med citronsaft och honung tillsammans med  grekisk yoghurt i en skål. Riv vitlöksklyftorna och tillsätt dem. Finhacka myntan och rör ner den i såsen. Stek den fyllda gnocchin i en non-stick stekpanna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera som plockmat, förrätt eller lätt lunch en varm sommardag. 

Varsågod! 

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Fylld Gnocchi tomat & mozzarella
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 gurka
  • 3 kvistar mynta
  • 4 vitlöksklyftor
  • - saften från en halv citron
  • 1 tsk honung
  • - extra virgin olivolja
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

För att göra tzatziki, börja med att tvätta, skala och riva gurkan. Pressa sedan gurkrivet genom en sil med hjälp av baksidan av en tesked för att avlägsna överflödig vätska. Blanda en skvätt olivolja med citronsaft och honung tillsammans med  grekisk yoghurt i en skål. Riv vitlöksklyftorna och tillsätt dem. Finhacka myntan och rör ner den i såsen. Stek den fyllda gnocchin i en non-stick stekpanna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera som plockmat, förrätt eller lätt lunch en varm sommardag. 

Varsågod!