Burratasallad med fylld gnocchi
INGREDIENSER
- 1 förpackning valfri Fylld Gnocchi 280g
- 1 liten rödlök
- 80 g rucola
- 1 tsk balsamvinäger
- 1 tsk lönnsirap
- 30 ml olivolja, + lite till stekning
- 2 Persikor
- 1 Burrata eller mozzarella
- 50 hackade pistagekärnor
- Chiliflakes
- Salt & Peppar
BEREDNING
Skala löken och skiva den tunt. Skölj rucolan noggrant och låt den rinna av ordentligt.
För dressingen, kombinera balsamvinäger, lönnsirap samt en nypa salt och peppar tills saltet är helt upplöst. Tillsätt olivoljan långsamt under konstant vispning. Blanda sedan löken med dressingen och låt den marinera.
Skär persikorna i halvor, ta bort kärnorna och dela dem i klyftor.
Pensla persikoklyftorna lätt med olja och grilla dem hastigt på hög värme i en panna.
Stek gnocchin i lite olivolja eller smör på medelvärme tills den blir krispig, och lägg åt sidan. Blanda rucolan med persikorna och dressingen, och vänd därefter ner gnocchin. Vid servering, placera en halv burrata per portion ovanpå salladen, strö över hackade pistagenötter och chiliflakes, och ringla eventuellt lite extra olivolja över salladen.
Varsågod!
För dressingen, kombinera balsamvinäger, lönnsirap samt en nypa salt och peppar tills saltet är helt upplöst. Tillsätt olivoljan långsamt under konstant vispning. Blanda sedan löken med dressingen och låt den marinera.
Skär persikorna i halvor, ta bort kärnorna och dela dem i klyftor.
Pensla persikoklyftorna lätt med olja och grilla dem hastigt på hög värme i en panna.
Stek gnocchin i lite olivolja eller smör på medelvärme tills den blir krispig, och lägg åt sidan. Blanda rucolan med persikorna och dressingen, och vänd därefter ner gnocchin. Vid servering, placera en halv burrata per portion ovanpå salladen, strö över hackade pistagenötter och chiliflakes, och ringla eventuellt lite extra olivolja över salladen.
Varsågod!
INGREDIENSER
Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
-
+
- 1 förpackning valfri Fylld Gnocchi 280g
- 1 liten rödlök
- 80 g rucola
- 1 tsk balsamvinäger
- 1 tsk lönnsirap
- 30 ml olivolja, + lite till stekning
- 2 Persikor
- 1 Burrata eller mozzarella
- 50 hackade pistagekärnor
- - Chiliflakes
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Skala löken och skiva den tunt. Skölj rucolan noggrant och låt den rinna av ordentligt.
För dressingen, kombinera balsamvinäger, lönnsirap samt en nypa salt och peppar tills saltet är helt upplöst. Tillsätt olivoljan långsamt under konstant vispning. Blanda sedan löken med dressingen och låt den marinera.
Skär persikorna i halvor, ta bort kärnorna och dela dem i klyftor.
Pensla persikoklyftorna lätt med olja och grilla dem hastigt på hög värme i en panna.
Stek gnocchin i lite olivolja eller smör på medelvärme tills den blir krispig, och lägg åt sidan. Blanda rucolan med persikorna och dressingen, och vänd därefter ner gnocchin. Vid servering, placera en halv burrata per portion ovanpå salladen, strö över hackade pistagenötter och chiliflakes, och ringla eventuellt lite extra olivolja över salladen.
Varsågod!
För dressingen, kombinera balsamvinäger, lönnsirap samt en nypa salt och peppar tills saltet är helt upplöst. Tillsätt olivoljan långsamt under konstant vispning. Blanda sedan löken med dressingen och låt den marinera.
Skär persikorna i halvor, ta bort kärnorna och dela dem i klyftor.
Pensla persikoklyftorna lätt med olja och grilla dem hastigt på hög värme i en panna.
Stek gnocchin i lite olivolja eller smör på medelvärme tills den blir krispig, och lägg åt sidan. Blanda rucolan med persikorna och dressingen, och vänd därefter ner gnocchin. Vid servering, placera en halv burrata per portion ovanpå salladen, strö över hackade pistagenötter och chiliflakes, och ringla eventuellt lite extra olivolja över salladen.
Varsågod!