Tortellini Basil and Pinenuts Pesto
Traditionellt

Tortellini Basil and Pinenuts Pesto

Den krämiga peston, de knapriga pinjenötterna och den färska, fina basilikan uppnår perfekt balans i denna generösa fyllning.

  • 2 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 295 KALORIER per 100g
  • Recept med burfria ägg
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Upptäck den färska pasta revolutionen
  • En ny generation av fyllningar. så krämiga, så rikliga
  • Har aldrig varit så god

INGREDIENSER

Fyllning 53%: ricotta 36% (vassle, mjölk, salt), solrosolja 12%, basilika 9%, mozzarellaost, vegetabilisk fiber, pecorinoost 5%, ströbröd (vetemjöl, vatten,

salt, jäst), cashewnötter, laktos, riven ost 3%, salt, stärkelse, pinjenötter

1%, naturliga aromer (innehåller korn).

Pasta 47%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

Producerad i en fabrik som även hanterar kräftdjur, fisk, nötter, selleri och blötdjur.

Allergener: Se ingredienser i fetstil

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1235 kJ /295 kcal
  • Fett
    13g
    Mättade
    4.3g
  • Kolhydrater
    32g
    Socker
    3.3g
  • Proteiner
    11g
  • Salt
    1.5g