Tortelloni Fetaost & oliver med medelhavscrumble

  • 10
  • Lätt

Tortelloni Fetaost & oliver med medelhavscrumble

  • 10
  • Lätt
Tortelloni Fetaost & oliver med medelhavscrumble

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortelloni Fetaost & oliver Giovanni Rana
  • 6 msk extra jungfru olivolja
  • 15 g sköljd kapris
  • 4 svarta urkärnade och hackade oliver
  • 4 hackade soltorkade tomater
  • 18 g hackad persilja
  • 8 hackade ansjovisfiléer
  • 1 tsk torkad oregano
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Blanda kapris, oliver, soltorkade tomater, persilja, ansjovis, oregano och extra jungfru olivolja i en stor skål. Krydda med peppar men tillsätt inte salt eftersom grönsakerna redan är salta. 

Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Häll ner Tortelloni i skålen och blanda. Tillsätt även lite kokvatten för att späda såsen om så behövs. Servera.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Tortelloni Fetaost & oliver Giovanni Rana
  • 6 msk extra jungfru olivolja
  • 15 g sköljd kapris
  • 4 svarta urkärnade och hackade oliver
  • 4 hackade soltorkade tomater
  • 18 g hackad persilja
  • 8 hackade ansjovisfiléer
  • 1 tsk torkad oregano
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Blanda kapris, oliver, soltorkade tomater, persilja, ansjovis, oregano och extra jungfru olivolja i en stor skål. Krydda med peppar men tillsätt inte salt eftersom grönsakerna redan är salta. 

Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Häll ner Tortelloni i skålen och blanda. Tillsätt även lite kokvatten för att späda såsen om så behövs. Servera.