Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan

  • 10
  • Lätt

Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan

  • 10
  • Lätt
Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med valnötter, skinka och timjan

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 110 g grovskuren skinka
  • 100 g hackade valnötter
  • 55 g smör
  • 2 blad timjan
  • Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.

Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 110 g grovskuren skinka
  • 100 g hackade valnötter
  • 55 g smör
  • 2 blad timjan
  • - Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.

Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.