Mob_D4WTXW_RANA_DIGITAL0640_OPHVII.jpg

Sallad Niçoise med Gnocchi Pops Tomat Mozzarella

  • 10
  • Lätt

Sallad Niçoise med Gnocchi Pops Tomat Mozzarella

  • 10
  • Lätt
Sallad Niçoise med Gnocchi Pops Tomat Mozzarella
Web_D4WTXW_RANA_DIGITAL0640_OPHVII.jpg

INGREDIENSER

  • 1 gnocchi
  • 2 tomater, hackade
  • 100 g gröna bönor, skivade i mindre bitar
  • 3 sardellfileer, hackade
  • 1 hårdkokt ägg, hackat
  • 20 g svarta oliver
  • 20 g kapris
  • 50 g tonfisk
  • extra jungfruolja
  • salt

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna. Lägg i gnocchin och bryn den i ca. 5 minuter på medium värme, rör om lite då och då för en jämn gyllene yta. Lägg resterande ingredienser i en skål, blanda i gnocchin och smaksätt med salt och olja.

 

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 gnocchi
  • 2 tomater, hackade
  • 100 g gröna bönor, skivade i mindre bitar
  • 3 sardellfileer, hackade
  • 1 hårdkokt ägg, hackat
  • 20 g svarta oliver
  • 20 g kapris
  • 50 g tonfisk
  • - extra jungfruolja
  • - salt

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna. Lägg i gnocchin och bryn den i ca. 5 minuter på medium värme, rör om lite då och då för en jämn gyllene yta. Lägg resterande ingredienser i en skål, blanda i gnocchin och smaksätt med salt och olja.