Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

  • 20
  • Lätt

Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

  • 20
  • Lätt
Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
  • 100 g skalade valnötter
  • 50 g extra jungfru olivolja
  • 30 g smör
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.

Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens. 

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt  anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
  • 100 g skalade valnötter
  • 50 g extra jungfru olivolja
  • 30 g smör
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.

Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens. 

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt  anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.