GNOCCHI-I-PARMIGIANA_m.jpg

Gnocchi Scamorza

  • 3
  • Lätt

Gnocchi Scamorza

  • 3
  • Lätt
Gnocchi Scamorza
GNOCCHI-I-PARMIGIANA_d.jpg

INGREDIENSER

  • 500 g Rana Gnocchi
  • 500 g Romanesco eller broccoli
  • 1 färsk chili
  • 150 g Scamorza-ost, eller annan grillvänlig ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk smör
  • Salt och peppar efter smak
  • Olivolja

BEREDNING

Skär romanesco i små buketter och hacka vitlöken och chilin. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt romanesco, vitlök och chili och stek i 5–7 minuter tills romanescon är lätt krispig men fortfarande mjukt. Ta ut grönsakerna från pannan och lägg dem åt sidan.

Grilla sedan osten i torr panna, lägg tillsammans med romanescon. Sänke sedan värmen och häll i din din gnocchi till samma panna och stek tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Tillsätt smör till pannan och låt det smälta och blanda sedan samman ingredienserna. 



INGREDIENSER

portioner
- +
  • 500 g Rana Gnocchi
  • 500 g Romanesco eller broccoli
  • 1 färsk chili
  • 150 g Scamorza-ost, eller annan grillvänlig ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk smör
  • - Salt och peppar efter smak
  • - Olivolja

BEREDNING

Skär romanesco i små buketter och hacka vitlöken och chilin. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt romanesco, vitlök och chili och stek i 5–7 minuter tills romanescon är lätt krispig men fortfarande mjukt. Ta ut grönsakerna från pannan och lägg dem åt sidan.

Grilla sedan osten i torr panna, lägg tillsammans med romanescon. Sänke sedan värmen och häll i din din gnocchi till samma panna och stek tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Tillsätt smör till pannan och låt det smälta och blanda sedan samman ingredienserna.