mobile-51BBWI_RANA_DIGITAL0685_CSNKVH.jpg

Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg

  • 20
  • Lätt

Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg

  • 20
  • Lätt
Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg
web-51BBWI_RANA_DIGITAL0685_CSNKVH.jpg

INGREDIENSER

  • 1 paket spenat och mozzarella gnocchi
  • 4 hårdkokta vaktelägg
  • 200 g riven Pecorinoost
  • sallad
  • 100 g grädde
  • extra jungfruolja
  • salt och peppar

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad. 

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 paket spenat och mozzarella gnocchi
  • 4 hårdkokta vaktelägg
  • 200 g riven Pecorinoost
  • - sallad
  • 100 g grädde
  • - extra jungfruolja
  • - salt och peppar

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad.