Gnocchi pops Spenat/mozzarella med ostkräm och vaktelägg
INGREDIENSER
- 1 paket spenat och mozzarella gnocchi
- 4 hårdkokta vaktelägg
- 200 g riven Pecorinoost
- sallad
- 100 g grädde
- extra jungfruolja
- salt och peppar
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 paket spenat och mozzarella gnocchi
- 4 hårdkokta vaktelägg
- 200 g riven Pecorinoost
- - sallad
- 100 g grädde
- - extra jungfruolja
- - salt och peppar
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Värm grädde i en kastrull på låg värme, tillsätt Pecorinoosten och låt den smälta. Låt svalna och förvara i kylskåp i några timmar. När ostsåsen är kall, vispa den med en elvisp tills den tjocknar något. Servera i en liten skål och tillsätt lite svartpeppar. Lägg gnocchin på en tallrik tillsammans med ostsåsen, äggen och några salladsblad.