SE-ricetta_GirasoliAsparagus-M.jpg

SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK

  • 5
  • Lätt

SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK

  • 5
  • Lätt
SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK
SE-ricetta_GirasoliAsparagus-D.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning RANA färskfylld Girasolipasta med sparris
  • 50 g smör
  • 100 g kallrökt lax
  • 0.5 knippe gräslök
  • Rosépepparkorn för dekoration

BEREDNING



Skär den rökta laxen i strimlor och finhacka gräslöken.

Koka den färskfyllda pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Smält smör i annan panna.

Vänd ner den färdigkokta pastan i det smälta smöret och rör om. Krydda med mer salt om det behövs.

Servera på tallrik, garnera med strimlad kallrökt lax, gräslök och addera några krossade rosépepparkorn, om du gillar det.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning RANA färskfylld Girasolipasta med sparris
  • 50 g smör
  • 100 g kallrökt lax
  • 0.5 knippe gräslök
  • - Rosépepparkorn för dekoration

BEREDNING



Skär den rökta laxen i strimlor och finhacka gräslöken.

Koka den färskfyllda pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Smält smör i annan panna.

Vänd ner den färdigkokta pastan i det smälta smöret och rör om. Krydda med mer salt om det behövs.

Servera på tallrik, garnera med strimlad kallrökt lax, gräslök och addera några krossade rosépepparkorn, om du gillar det.