PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
megamenu_back
Fylld Färsk Pasta
Färsk Gnocchi
Färsk Pasta
Se Alla Produkter
megamenu_back
Hur vi arbetar
Priser och utmärkelser
That's my Italy
Vår historia
Våra principer
megamenu_back
Traditionellt
Summer edition
SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK
5
Lätt
SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK
5
Lätt
SPARRISFYLLD GIRASOLI MED RÖKT LAX OCH GRÄSLÖK
INGREDIENSER
1
förpackning RANA färskfylld Girasolipasta med sparris
50
g
smör
100
g
kallrökt lax
0.5
knippe gräslök
Rosépepparkorn för dekoration
BEREDNING
Skär den rökta laxen i strimlor och finhacka gräslöken.
Koka den färskfyllda pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Smält smör i annan panna.
Vänd ner den färdigkokta pastan i det smälta smöret och rör om. Krydda med mer salt om det behövs.
Servera på tallrik, garnera med strimlad kallrökt lax, gräslök och addera några krossade rosépepparkorn, om du gillar det.
Girasoli med Sparrisfyllning
INGREDIENSER
portioner
-
+
1
förpackning RANA färskfylld Girasolipasta med sparris
50
g
smör
100
g
kallrökt lax
0.5
knippe gräslök
-
Rosépepparkorn för dekoration
Girasoli med Sparrisfyllning
15-20
Smör
Lax
kreativt
sommar
BEREDNING
Skär den rökta laxen i strimlor och finhacka gräslöken.
Koka den färskfyllda pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Smält smör i annan panna.
Vänd ner den färdigkokta pastan i det smälta smöret och rör om. Krydda med mer salt om det behövs.
Servera på tallrik, garnera med strimlad kallrökt lax, gräslök och addera några krossade rosépepparkorn, om du gillar det.