RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA
5
Lätt
RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA
5
Lätt
RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA
INGREDIENSER
1förpackning RANA Girasoli Ricotta & Citron
20gsmör
50gmandelspån
150mlgrädde
100mlmjölk
200griven Pecorino
Myntablad för dekoration
Salt &peppar
BEREDNING
Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.
Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.
Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningarna.
Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorino såsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad.
Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.
Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.
Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningarna.
Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorino såsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad.