SE-ricetta_GirasoliRicotta&Lemon-M.jpg

RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA

  • 5
  • Lätt

RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA

  • 5
  • Lätt
RICOTTA & CITRONFYLLD GIRASOLI MED PECORINO-SÅS, ROSTAD MANDEL OCH MYNTA
SE-ricetta_GirasoliRicotta&Lemon-D.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning RANA Girasoli Ricotta & Citron
  • 20 g smör
  • 50 g mandelspån
  • 150 ml grädde
  • 100 ml mjölk
  • 200 g riven Pecorino
  • Myntablad för dekoration
  • Salt &peppar

BEREDNING

Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.

Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.

Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningarna.

Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorino såsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning RANA Girasoli Ricotta & Citron
  • 20 g smör
  • 50 g mandelspån
  • 150 ml grädde
  • 100 ml mjölk
  • 200 g riven Pecorino
  • - Myntablad för dekoration
  • - Salt &peppar

BEREDNING

Värm grädden, mjölken och Pecorino i en kastrull, rör om med en visp tills den kokar och stäng sedan av värmen.

Rosta mandelspån i en panna i några minuter tills de fått färg och ställ sedan åt sidan.

Koka Girasoli i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningarna.

Häll över Girasolin i en panna med smält smör, häll sedan upp på tallrik och blanda med Pecorino såsen, strö över den rostade mandeln och några myntablad.