ravioli_mobile.jpg

RAVIOLI BRASATO MED RÖDVINSSÅS & ÄDELOST

  • 5
  • Lätt

RAVIOLI BRASATO MED RÖDVINSSÅS & ÄDELOST

  • 5
  • Lätt
RAVIOLI BRASATO MED RÖDVINSSÅS & ÄDELOST
ravioli_desktop.jpg

INGREDIENSER

  • 1 paket RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION 2 dl rött vin (gärna italienskt)
  • 1 schalottenlök
  • 80 g smör (60 g för såsen, 20 g pastan)
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk socker
  • 140 g ädelost
  • Några lagerblad (kan utelämnas)
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Finhacka schalottenlök. Hetta upp smöret i en kastrull och låt schalottenlöken blanchera i ett par minuter.

Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.

Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.

Tillsätt salt & peppar efter din smak.

Buon Appetito!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 paket RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION 2 dl rött vin (gärna italienskt)
  • 1 schalottenlök
  • 80 g smör (60 g för såsen, 20 g pastan)
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk socker
  • 140 g ädelost
  • - Några lagerblad (kan utelämnas)
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Finhacka schalottenlök. Hetta upp smöret i en kastrull och låt schalottenlöken blanchera i ett par minuter.

Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.

Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.

Tillsätt salt & peppar efter din smak.

Buon Appetito!