RAVIOLI BRASATO MED RÖDVINSSÅS & ÄDELOST

INGREDIENSER
- 1 paket RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION 2 dl rött vin (gärna italienskt)
- 1 schalottenlök
- 80 g smör (60 g för såsen, 20 g pastan)
- 1 msk vetemjöl
- 1 tsk socker
- 140 g ädelost
- Några lagerblad (kan utelämnas)
- Salt & Peppar
BEREDNING
Finhacka schalottenlök. Hetta upp smöret i en kastrull och låt schalottenlöken blanchera i ett par minuter.
Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.
Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.
Tillsätt salt & peppar efter din smak.
Buon Appetito!
Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.
Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.
Tillsätt salt & peppar efter din smak.
Buon Appetito!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 paket RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION 2 dl rött vin (gärna italienskt)
- 1 schalottenlök
- 80 g smör (60 g för såsen, 20 g pastan)
- 1 msk vetemjöl
- 1 tsk socker
- 140 g ädelost
- - Några lagerblad (kan utelämnas)
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Finhacka schalottenlök. Hetta upp smöret i en kastrull och låt schalottenlöken blanchera i ett par minuter.
Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.
Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.
Tillsätt salt & peppar efter din smak.
Buon Appetito!
Tillsätt rödvin och låt det sjuda på medelvärme tills reducerat till hälften. Tillsätt sockret och låt det koka i 5 minuter. Sänk värmen, vispa ner mjölet och red av tills det blir krämigt och addera smöret.
Koka en förpackning RANA Ravioli Brasato WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Smält smöret till pastan, och vänd snabbt ner Raviolin i en kastrull i smöret, lägg sedan upp på tallrik och garnera med rödvinssås, små bitar ädelost och några lagerblad.
Tillsätt salt & peppar efter din smak.
Buon Appetito!