PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
PRODUKTER
RECEPT
VÅRA VÄRDEN
megamenu_back
Fylld Färsk Pasta
Färsk Gnocchi
Färsk Pasta
Se Alla Produkter
megamenu_back
Hur vi arbetar
Priser och utmärkelser
That's my Italy
Vår historia
Våra principer
megamenu_back
Traditionellt
Summer edition
GNOCCHI SPENATSALLAD MED MOZZARELLA, BACON, TOMATER
5
Lätt
GNOCCHI SPENATSALLAD MED MOZZARELLA, BACON, TOMATER
5
Lätt
GNOCCHI SPENATSALLAD MED MOZZARELLA, BACON, TOMATER
INGREDIENSER
500
g
RANA gnocchi
250
g
tomater
125
g
mozzarella
2
vitlöksklyftor
2
msk extra jungfruolja
50
g
smör
140
g
bacon
2
msk balsamvinäger
Basilikablad för dekoration
Salt &peppar
BEREDNING
Skär körsbärstomaterna på mitten, strimla mozzarellan i små bitar och finhacka basilikan och vitlöken.
Stek baconet tills det är krispigt, lägg upp på hushållspapper och ta åt sidan.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Värm upp olivoljan i en kastrull och stek gnocchi tills den är gyllenbrun.
Smält smöret i en stor stekpanna och lägg i den hackade vitlöken.
Rör om och se till att vitlöken bryns långsamt. Häll i tomaterna och salt efter smak, låt tomaterna sjuda på medelvärme i ca 3 minuter.
Blanda Gnocchi, körsbärstomaterna och baconet på ett stort fat, tillsätt sedan strimlad mozzarella och blanda väl så att mozzarellan smälter.
Krydda med färsk basilika och nymalen svartpeppar.
Spenatgnocchi
INGREDIENSER
portioner
-
+
500
g
RANA gnocchi
250
g
tomater
125
g
mozzarella
2
vitlöksklyftor
2
msk extra jungfruolja
50
g
smör
140
g
bacon
2
msk balsamvinäger
-
Basilikablad för dekoration
-
Salt &peppar
Spenatgnocchi
10-15
Mozzarella
Tomater
kreativt
sommar
BEREDNING
Skär körsbärstomaterna på mitten, strimla mozzarellan i små bitar och finhacka basilikan och vitlöken.
Stek baconet tills det är krispigt, lägg upp på hushållspapper och ta åt sidan.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Värm upp olivoljan i en kastrull och stek gnocchi tills den är gyllenbrun.
Smält smöret i en stor stekpanna och lägg i den hackade vitlöken.
Rör om och se till att vitlöken bryns långsamt. Häll i tomaterna och salt efter smak, låt tomaterna sjuda på medelvärme i ca 3 minuter.
Blanda Gnocchi, körsbärstomaterna och baconet på ett stort fat, tillsätt sedan strimlad mozzarella och blanda väl så att mozzarellan smälter.
Krydda med färsk basilika och nymalen svartpeppar.