2-Mobile-750x1200

Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan

  • 20
  • Lätt

Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan

  • 20
  • Lätt
Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan
2-Desktop-1920x800

INGREDIENSER

  • 1 frp Rana Gnocchi pops Tomat-mozzarella
  • 150 g coktailtomater
  • 400 g spenat (färska)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • Några blad basilika
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 1 dl Parmigiano Reggiano

BEREDNING

Rengör först spenaten, tvätta bladen väl i kallt vatten och skär dem i julienne-remsor. Tvätta tomaterna och skär dem i fyra delar.

Stek i en panna vitlöksklyftan med olja. Häll tomaterna och spenaten när vitlöken har brunt, och stek i  låg värme i cirka 5 minuter. Ta bort vitlök från pannan och tillsätt grönsaksbuljong, koka i några minuter.

Stek gnocchi i pannan enligt anvisningarna på förpackningen, tillsammans med tomater och spenat, lägg till lite olivolja och basilika. Servera med massor av riven Parmigiano Reggiano. 

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 frp Rana Gnocchi pops Tomat-mozzarella
  • 150 g coktailtomater
  • 400 g spenat (färska)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • - Några blad basilika
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 1 dl Parmigiano Reggiano

BEREDNING

Rengör först spenaten, tvätta bladen väl i kallt vatten och skär dem i julienne-remsor. Tvätta tomaterna och skär dem i fyra delar.

Stek i en panna vitlöksklyftan med olja. Häll tomaterna och spenaten när vitlöken har brunt, och stek i  låg värme i cirka 5 minuter. Ta bort vitlök från pannan och tillsätt grönsaksbuljong, koka i några minuter.

Stek gnocchi i pannan enligt anvisningarna på förpackningen, tillsammans med tomater och spenat, lägg till lite olivolja och basilika. Servera med massor av riven Parmigiano Reggiano.