Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan
20
Lätt
Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan
20
Lätt
Gnocchi Pops Tomat/Mozzarella med spenat, tomat och Parmesan
INGREDIENSER
1frp Rana Gnocchi pops Tomat-mozzarella
150gcoktailtomater
400gspenat (färska)
1vitlöksklyfta
2dlolivolja
Några blad basilika
1dlgrönsaksbuljong
1dlParmigiano Reggiano
BEREDNING
Rengör först spenaten, tvätta bladen väl i kallt vatten och skär dem i julienne-remsor. Tvätta tomaterna och skär dem i fyra delar.
Stek i en panna vitlöksklyftan med olja. Häll tomaterna och spenaten när vitlöken har brunt, och stek i låg värme i cirka 5 minuter. Ta bort vitlök från pannan och tillsätt grönsaksbuljong, koka i några minuter.
Stek gnocchi i pannan enligt anvisningarna på förpackningen, tillsammans med tomater och spenat, lägg till lite olivolja och basilika. Servera med massor av riven Parmigiano Reggiano.
Rengör först spenaten, tvätta bladen väl i kallt vatten och skär dem i julienne-remsor. Tvätta tomaterna och skär dem i fyra delar.
Stek i en panna vitlöksklyftan med olja. Häll tomaterna och spenaten när vitlöken har brunt, och stek i låg värme i cirka 5 minuter. Ta bort vitlök från pannan och tillsätt grönsaksbuljong, koka i några minuter.
Stek gnocchi i pannan enligt anvisningarna på förpackningen, tillsammans med tomater och spenat, lägg till lite olivolja och basilika. Servera med massor av riven Parmigiano Reggiano.