mobile-ZRVSGX_RANA_DIGITAL0694_JSEARR.jpg

Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung

  • 20
  • Lätt

Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung

  • 20
  • Lätt
Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung
web-ZRVSGX_RANA_DIGITAL0694_JSEARR.jpg

INGREDIENSER

  • 1 paket ostfylld gnocchi
  • 6 fikon
  • Pecorinoost i små bitar
  • 150 g honung
  • 120 g socker
  • 60 g vatten
  • extra jungfruolja
  • salt

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Skala fikonen och skär dem i halvor, strö över socker och placera dem försiktigt i en stekpanna- se till att de inte ligger på varandra. Tillsät vatten och låt fikonen karamelliseras på  låg värme. Stäng av värmen när sockersåsen tjocknat, efter ca. 30 minuter. Trä  4-5 gnocchin, en skiva karamelliserad fikon och en pecorino bit på ett grillspett. Servera honungen i en liten skål och placera på en tallrik.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 paket ostfylld gnocchi
  • 6 fikon
  • - Pecorinoost i små bitar
  • 150 g honung
  • 120 g socker
  • 60 g vatten
  • - extra jungfruolja
  • - salt

BEREDNING

Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Skala fikonen och skär dem i halvor, strö över socker och placera dem försiktigt i en stekpanna- se till att de inte ligger på varandra. Tillsät vatten och låt fikonen karamelliseras på  låg värme. Stäng av värmen när sockersåsen tjocknat, efter ca. 30 minuter. Trä  4-5 gnocchin, en skiva karamelliserad fikon och en pecorino bit på ett grillspett. Servera honungen i en liten skål och placera på en tallrik.