Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung
20
Lätt
Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung
20
Lätt
Gnocchi pops 4 ostar med karamelliserade fikon, Pecorinoost och honung
INGREDIENSER
1paket ostfylld gnocchi
6fikon
Pecorinoost i små bitar
150ghonung
120gsocker
60gvatten
extra jungfruolja
salt
BEREDNING
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Skala fikonen och skär dem i halvor, strö över socker och placera dem försiktigt i en stekpanna- se till att de inte ligger på varandra. Tillsät vatten och låt fikonen karamelliseras på låg värme. Stäng av värmen när sockersåsen tjocknat, efter ca. 30 minuter. Trä 4-5 gnocchin, en skiva karamelliserad fikon och en pecorino bit på ett grillspett. Servera honungen i en liten skål och placera på en tallrik.
Värm lite smör eller extra jungfruolja i en stekpanna och tillaga gnocchin enligt instruktionen på förpackningen. Skala fikonen och skär dem i halvor, strö över socker och placera dem försiktigt i en stekpanna- se till att de inte ligger på varandra. Tillsät vatten och låt fikonen karamelliseras på låg värme. Stäng av värmen när sockersåsen tjocknat, efter ca. 30 minuter. Trä 4-5 gnocchin, en skiva karamelliserad fikon och en pecorino bit på ett grillspett. Servera honungen i en liten skål och placera på en tallrik.