GIRASOLI-CHeVRE.jpg

GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

  • 5
  • Lätt

GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

  • 5
  • Lätt
GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA
GIRASOLI-CHeVRE_d.jpg

INGREDIENSER

  • 1 paket RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
  • 200 g gula körsbärstomater
  • 20 g smör
  • 140 g bacon (ett paket)
  • 100 ml rapsolja
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • Några salvia kvistar
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar. Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.

Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.

Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.

Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.

Addera salt & peppar efter smak.

Buon Appetito!



INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 paket RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
  • 200 g gula körsbärstomater
  • 20 g smör
  • 140 g bacon (ett paket)
  • 100 ml rapsolja
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • - Några salvia kvistar
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar. Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.

Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.

Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.

Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.

Addera salt & peppar efter smak.

Buon Appetito!