GIRASOLI CHÈVRE & ÖRTER MED ROSTADE KÖRSBÄRSTOMATER, BACON & SALVIA

INGREDIENSER
- 1 paket RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
- 200 g gula körsbärstomater
- 20 g smör
- 140 g bacon (ett paket)
- 100 ml rapsolja
- 2 msk extra virgin olivolja
- Några salvia kvistar
- Salt & Peppar
BEREDNING
Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar. Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.
Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.
Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 paket RANA Girasoli Chèvre & Örter WINTER EDITION
- 200 g gula körsbärstomater
- 20 g smör
- 140 g bacon (ett paket)
- 100 ml rapsolja
- 2 msk extra virgin olivolja
- - Några salvia kvistar
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Skär körsbärstomater i halvor. Hetta upp olivoljan i en panna och stek körsbärstomaterna på medelvärme tills de är gyllenbruna, addera lite salt och peppar. Skiva och stek bacon i små tärningar, lägg upp på hushållspapper för att rinna av.
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.
Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!
Hetta upp 100 ml rapsolja i en liten kastrull. När rätt temperatur har uppnåtts, stek salviabladen i 30 sekunder och låt dem sedan rinna av på hushållspapper.
Koka ett paket RANA Girasoli Chèvre & fina örter WINTER EDITION i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.
Häll försiktigt Raviolin i pannan med stekta körsbärstomater, tillsätt smöret och vänd snabb runt och blanda. Häll sedan över det stekta baconet.
Servera på tallrik och garnera med några stekta salviablad.
Addera salt & peppar efter smak.
Buon Appetito!