SE-ricetta02-M.jpg

GIRASOLI CHAMPINJON & VIT TRYFFEL MED PARMIGIANO REGGIANO-SÅS OCH KANTARELLER

  • 4
  • Lätt

GIRASOLI CHAMPINJON & VIT TRYFFEL MED PARMIGIANO REGGIANO-SÅS OCH KANTARELLER

  • 4
  • Lätt
GIRASOLI CHAMPINJON & VIT TRYFFEL MED PARMIGIANO REGGIANO-SÅS OCH KANTARELLER
SE-ricetta02-D.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Girasoli champinjon & vit tryffel
  • 150 ml grädde
  • 150 g riven Parmigiano Reggiano D.O.P.
  • 200 g kantareller
  • 70 g smör
  • 30 g persilja
  • Salt & peppar

BEREDNING

Hetta upp vatten i en stor kastrull. Grovhacka persiljan till garnering.

Fräs kantarellerna knapriga i 50 g smör, tillsätt en nypa salt och peppra lite.

Värm grädden och Parmigiano Reggiano i en kastrull, rör om med en handvisp tills det precis kokar upp, stäng sedan av värmen.

Koka Girasolin i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen, låt dem sedan rinna av men spara en liten kopp av kokvattnet till senare.

Hetta upp resten av smöret i stekpannan med svampen i och fräs raviolin tillsammans med svampen i några sekunder, tillsätt eventuellt lite av kokvattnet.

Lägg upp på tallrikar och garnera med Parmigiano Reggiano-såsen och toppa med persiljan.

Smaka av med peppar.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Girasoli champinjon & vit tryffel
  • 150 ml grädde
  • 150 g riven Parmigiano Reggiano D.O.P.
  • 200 g kantareller
  • 70 g smör
  • 30 g persilja
  • - Salt & peppar

BEREDNING

Hetta upp vatten i en stor kastrull. Grovhacka persiljan till garnering.

Fräs kantarellerna knapriga i 50 g smör, tillsätt en nypa salt och peppra lite.

Värm grädden och Parmigiano Reggiano i en kastrull, rör om med en handvisp tills det precis kokar upp, stäng sedan av värmen.

Koka Girasolin i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen, låt dem sedan rinna av men spara en liten kopp av kokvattnet till senare.

Hetta upp resten av smöret i stekpannan med svampen i och fräs raviolin tillsammans med svampen i några sekunder, tillsätt eventuellt lite av kokvattnet.

Lägg upp på tallrikar och garnera med Parmigiano Reggiano-såsen och toppa med persiljan.

Smaka av med peppar.